Terapie complementara, horoscoape, tehnica radianta

Colectivul nostru

Lidia Bîrsan, Terapeut şi Instructor în Tehnici Complementare, Lector al ANATECOR-ului) (Asociaţia Naţională de Tehnici Complementare)
Miruna Ciucă, Psiholog
Eugen Ciucă, Arhitect peisager

Împreună cu mulţi alţii, alcătuim o Echipă care am hotărât să împărtăşim cu cei interesaţi de auto-cunoaştere şi creştere interioară o parte din experienţa noastră. Seminariile pe care vi le oferim ca, de altfel, toate sectoarele site-ului nostru, fac parte din Programul AJUTĂ-TE SINGUR pe care nouă ni l-a propus Viaţa, o cale naturală de auto-regenerare, auto-echilibrare şi auto-protecţie. Ele cuprind Tehnici cum ar fi Tehnica Radiantă( Real Reiki sau Autentic Reiki), Tehnicile Vibraţionale şi o mulţime de alte Terapii la purtător care sunt uşor de învăţat şi care sunt total benefice şi nepoluante, nu dau efecte secundare nedorite şi nu crează dependenţă. De asemenea, auto-vindecarea prin cunoaştere, înţelegere şi schimbare de atitudine reprezintă o altă cale pe care o promovăm prin Seminarii, o cale care conduce la auto-descoperire si regăsire de sine, absolut necesare în procesul evoluţiei şi al expansiunii de conştiinţă pe care noul timp îl cere tuturor.

Informaţiile asupra Corpului de Lumină, destinului şi potenţialul viitorului, pe care vi le putem oferi prin feeling ( palpare eterică şi astrală), prin astrologie, kabală, tarot, i-ching şi clarviziune, însoţite de consiliere pentru cei care doresc să-şi asume responsabilitatea propriei reabilitări energetice, vă pot îmbogăţi cunoaşterea şi pot trezi amintirea scopului pentru care s-a întâmplat miracolul naşterii voastre.
<

Info Consult

Top Desktop version

xy8eue1uw_