Terapie complementara, horoscoape, tehnica radianta

De ce Angel Therapy?

gif1
Pentru că Îngerii sunt cei care ne inspiră pe toţi! Pentru că în spatele tuturor gândurilor noastre bune, a sentimentelor noastre nobile, în spatele tuturor încântărilor noastre se află aceste Fiinţe de Lumină pură care sunt Îngerii, aceste Călăuze divine care ne aşează paşii cu infinită iubire pe cărările Eternităţii. Şi pentru că Mesajele lor, care vin prin mâinile binecuvântate ale Mirunei aduc cu ele energia vindecării. Angel Therapy nu este numai un punct de întâlnire al celor care-şi caută Lumina, este chiar un atelier de lucru al Îngerilor în care se întâmplă vindecarea Sufletelor care sunt în suferinţă. Pentru cei care nu cunosc, o parte din cele mai preţioase informaţii despre Universul nostru Interior au fost primite prin scriere automată de Oameni anume aleşi de Cer. Cele opt volume ale cărţii lui Scarlat Demetrescu: Din Tainele Universului sau cartile lui Neal Wash, Conversaţii cu Dumnezeu, sunt scrise prin scriere automată. Prin acelaşi procedeu Miruna primeşte Mesajele Îngerilor pe care vi le punem la dispoziţie împreună cu iubirea noastră necondiţionată. Odată, într-un Mesaj care a venit neaşteptat, Îngerii ne-au sugerat să facem un Cabinet. Iată un fragment din acest Mesaj:

... Bucuria să vă umple Viaţa! Nu vă opriţi să aduceţi mai multă frumuseţe şi mai multă strălucire în inimile celor care vin către voi! Minune după Minune intră în viaţa tuturor! Cabinetul pe care îl veţi face este un Cabinet al Îngerilor! NOI vă vom călăuzi spre soluţii neaşteptate, soluţii care să vindece şi să împodobească Sufletul celor care vor veni către el. Toţi cei care vor căuta acest Cabinet vin aduşi de NOI! El este un loc al vindecării Sufletelor! Activităţile pe care le veţi dezvolta aici sunt atent ghidate de NOI. Energia noastră va lucra cu fiecare în parte, ajutându-i să urce treaptă cu treaptă către propria lor Lumină! Le vom aduce aminte tuturor că fiecare Suflet este trimis pentru a împodobi Lumea cu propria sa strălucire! Rolul nostru este de a vă ghida pe unicul drum care este Viaţa şi care duce către Scopul pe care L-a ales Dumnezeu pentru Creaţia Sa!... Fiţi binecuvântaţi! Îngerii

Acest Cabinet nu este un Cabinet tradiţional! El este chiar acest site pe care îl poate accesa oricine doreşte, pe care ne vom strădui să-l facem cât mai încântător, un site în care să găsească fiecare ceva care sa-l bucure si sa-l inspire, răspunsuri, soluţii, informaţii privind căutarea de sine, lucrul cu tine însuţi, descoperirea comorilor interioare, trezirea bucuriei de a fi şi multe alte lucruri frumoase. Va fi un Cabinet de lucru cu voi înşivă dar şi de susţinere pentru cei care traversează perioade dificile din care nu ştiu cum să iasă. Mesajele Îngerilor vă vor da, în mod sigur, energia necesară să vă depăşiţi obstacolele.

Info Consult

Top Desktop version

xy8eue1uw_